www.fardigvarmesverige.se
Startsida
Om företaget
VVS
Värme
  Villavärme
  Fastighetsvärme
Referenser
Kontakt
Lediga tjänster


Elomin III CU | Med beredare

Anpassar sig efter utetemperaturen

Elomin III är en modern, kompakt elpanna. Bekymmersfri, med enkel skötsel och hög värmekomfort. Den är billig i inköp och.har klarats sig mycket bra i försäkringsbolagens undersökningar om fel och brister på villapannor och värmepumpar. Elomin-pannan har utvecklats under många år och sålts i tiotusentals exemplar. En garanti för ett tryggt köp.

Klimatstyrd värme ger god ekonomi och hög komfort

Pannan utnyttjas alltid så effektivt som möjligt, exakt rätt mängd värme släpps alltid fram till bostaden. 13,1 kW eleffekt (leveransinställning 9 kW). Belastningsvakt i 7 steg gör att du kan klara dig med lägre huvudsäkring = lägre taxa. Ställbar max. och min. temperatur gör att rum eller källare går att värma även om resten av huset inte har något värmebehov. En unik funktion som Elomin länge varit ensam om.

Billig uppvärmning för liten peng

En Elomin III elpanna är ett utmärkt val för ett mindre hus, t ex runt 100 kvm. Komplettera med en luft/luft-värmepump och du har fått billig uppvärmning för en mycket liten peng (självklart kan Elomin III även värma större hus).

Alternativen luft/vattenpump eller bergvärme blir dyra och det tar många år innan investeringen är betald. Då kan pumpen t o m vara så gammal att den måste bytas. Elomin III har en effekt på 13,1 kW.

Med eller utan varmvattenberedare

Elomin III finns i två utförande. Dels som CU 200, komplett elpanna med 200 liters kopparfodrad varmvattenberedare, dels i UB-utförande som passar marknadens alla modulberedare.


  Tekniska Data


 

elomin III cu elpanna med varmvattenberedare

Komplett elpanna Elomin III
med varmvattenberedare. Anpassar sig efter utetemperaturen.

elomin III cu värmesköldar

Värmesköldar för varmvattenproduktion minskar risken för igenkalkning.

Skaffa egen hemsida ...med IQ