www.fardigvarmesverige.se
Startsida
Om företaget
VVS
Värme
  Villavärme
  Fastighetsvärme
Referenser
Kontakt
Lediga tjänster


Elomax 450 Dubbelmantlad

Större vattenvolym än Elomax 250

Elomax 450 har samma funktioner som Elomax 250 men en större vattenvolym. Det gör att Elomax 450 klarar att hantera fler solfångare.

Elomax 450 för det lite större hushållet

Elomax är designad för att möta framtiden. Den ersätter helt en vanlig elpanna och kan anslutas till värmepump, solfångare och andra värmekällor. Du får en smart enhet som gör din uppvärmning riktigt effektiv och din besparing blir större. Elomax ser till att du sparar el och pengar och är den perfekta partnern till en värmepump.

Den unika styrningen ser till att eltillskott används så lite det bara går. Elomax lär sig efter hand hur din villas värmeförbrukning ser ut och låter därefter värmepumpen arbeta så effektivt som möjligt. Det är bara i nödfall eldriften tillåts att starta. Värmepumpen får också skonsamt långa drifttider som ger den längre livslängd och lägre driftskostnad.

Den smarta styrningen gör att du kan ansluta valfri värmekälla till din villa. Med Elomax kan du t ex koppla in solfångare när du vill. Eller värma med biobränslen som ved eller pellets när det är riktigt kallt. Givetvis kan Elomax också användas som fristående elpanna.


  Tekniska data


värmebaronen elomax 450
Skaffa egen hemsida ...med IQ