www.fardigvarmesverige.se
Startsida
Om företaget
VVS
Värme
  Villavärme
  Fastighetsvärme
Referenser
Kontakt
Lediga tjänster


Biomax Pellets/Ved

Beprövad dubbelpanneteknik

Biomax bygger på beprövad dubbelpanneteknik, men är helt anpassad för moderna biobränslen och högt ställda krav på bekvämlighet.

Full frihet att välja bränsle

Biomax eldas lika bra med pellets som med ved. Välj det du för stunden anser bekvämt och ekonomiskt. De separata eldstäderna gör det möjligt att växla energislag blixtsnabbt. Dessutom har Biomax 9 kW elvärme som räcker till de flesta villor. Pelletsbrännaren kan alltid sitta monterad, även när du eldar med ved.

Keramiskt roster och snabbhandtag

Vedeldstaden är konstruerad för omvänd förbränning med keramiskt roster och efterbrännkammare precis som renodlade vedpannor. Pannan är testad hos SP och uppfyller alla miljögränsvärden med bred marginal. Ska du elda med ved så krävs ackumulatorer, eldar du pellets så klarar du dig utan. Alla luckor har snabbhandtag och en utdragbar asklåda förenklar att tömma pannan på aska.

K2 Solfångare

Vill du ha billigast tänkbar uppvärmning samtidigt som du får ännu mer bekvämt ska du titta närmare på K2 solfångare. Med dem får du gratis värme och varmvatten från april t o m september och slipper elda.


  Tekniska data


pelletspanna biomax pellets och ved
Skaffa egen hemsida ...med IQ