www.fardigvarmesverige.se
Startsida
Om företaget
VVS
Värme
  Villavärme
  Fastighetsvärme
Referenser
Kontakt
Lediga tjänster


Pellmax UB

Kompletterar alla värmesystem

Visste du att många värmepumpar värmer med dyr elektrisk tillskottsvärme när det är kallt ute?
Pellmax UB är ett utmärkt komplement till värmepump. Ju kallare det är ute desto sämre verkningsgrad har värmepumpen. Då startas den elektriska tillskottsvärmen. Låt istället Pellmax UB sköta värmen när det är kallt ute. Pellets är mycket billigare än el och du slipper garanterat frysa när pumpen inte längre orkar värma huset. UB-modellen passar också perfekt tillsammans med solfångare. Låt solfångarna värma varmvatten och hus under vår, sommar och höst. På vintern eldar du med pellets.

Till alla typer av vattenburna värmesystem

Oavsett vad du har för uppvärmning så kan du komplettera med pelletskassetten Pellmax UB. Kravet är att du har ett vattenburet värmesystem och någon form av vattenmagasin/ackumulatortank. Många värmepumpar är t ex anslutna till en dubbelmantlad elpanna (innerdel) och då är det mycket enkelt att ansluta Pellmax UB. Pelletskassetten är bara 95 cm hög och enkel att placera.

K2 Solfångare

Vill du ha billigast tänkbar uppvärmning samtidigt som du får ännu mer bekvämt ska du titta närmare på K2 solfångare. Med dem får du gratis värme och varmvatten från april t o m september och slipper elda.


  Tekniska data


pelletspanna Pellmax UB
Skaffa egen hemsida ...med IQ